%60 Kakao, stevia ile tatlandırılmış, şekersiz, diyabetik, Fındıklı Bitter Çikolata. 100 Gr.
Diyabetik ve ketojenik beslenmeye uygun şekersiz çikolata serimiz ile tanışın. Glutensiz ve vegandır.
İçindekiler: Kakao kitlesi, kakao yağı, stevialı tatlandırıcı (Eritritol, prebiyotik lif (inülin-Hindiba Kökü Lifi), steviol glikozitler, doğal aroma), fındık. Çikolatasındaki kakao kuru madde oranı min %60. Üründeki fındık oranı %20.
Ingredients: Cacao mass, Cacao butter, prebiotic sweetener with fiber and stevia (erythritol, inulin, steviol glycoside, natural flavour), hazelnut. Cocoa solids min 60%
60% Cocoa, Dark Chocolate, sweetened with stevia – 100gr.
Ketojenik, Şekersiz, Glutensiz, Vegan Çikolata 100 gr
Stevia ile tatlandırılmıştır
Şekersiz
Glutensiz
Vegan
Ketojenik çikolata
Diyet Çikolatası
Düşük karbonhidrat değeri
Yalnızca kakao yağı
Lesitin içermez
Koruyucusuz
Katkısız
Vegan çikolata
Bean to bar çikolata
Maltitol içermez, diabet hastalarına ve ketojenik beslenmeye kullanımına uygun.
Aroha Çikolata’nın seçilmiş kakao çekirdekleri ile hazırladığı şekersiz çikolatası, stevia ve eritritol ile tatlandırılmıştır.
%60 kakao oranı ile çikolata yemenin keyfini çıkarırken düşük karbonhidrat değeri ve şeker içermemesi sebebiyle diyetlerinizde gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
Aşırı tüketim laksatif etkiye sebep olabilir.
Şekersiz, glutensiz, vegan çikolata (Keto friendly)
Besin ve enerji değerleri 100 Gr. için
Kalori (K. Cal) 480
Yağ (Gr.) 43.1
Doymuş yağ (gr) 20.5
Protein (Gr.) 7.3
Karbonhidrat (Gr.) * 42.3
Şeker (Gr) 1.1
Polioller (Gr) 20.3
Lif (Gr.) 17.1
Tuz (Gr.) 0.012
!! Karbonhidrat değeri diyet lifi, şeker ve poliloller değerini içerir. !!
Teknik Özellikler | |
---|---|
Şeker İlavesi | Şeker İlavesiz |
Tatlandırma | Stevia |
Vegan mı? | Vegan |
Gluten Bilgisi | Gluten içermez |
Kakao Oranı | Bitter %55-%70 |
Beslenme Tipi | Ketojenik |
Reçete | Aroha-Bean To Bar |
İçerik | Dört bileşenden oluşur |
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.